veegwagens spuitwagen
combine hitachi 210
Christiaan Huygensweg 2
3225 LD Hellevoetsluis
Tel.: +31(0)181-399632
Fax.: +31(0)181-399634
info@denbakker.nl

 

Historie

 

  
 
 copyright:
Den Bakker Bedrijven b.v.
Christiaan Huygensweg 2
3225 LD Hellevoetsluis
   

 
 
Historie

Onze onderneming is opgericht in 1948 door vader Andries den Bakker. De eerste activiteiten waren het maaien van granen en het ploegen van land. Hoofdzakelijk werden deze werkzaamheden nog met werkpaarden uitgevoerd (zie foto), later werd de allereerste tractor gekocht.


foto ploegen met paarden

Opa Bakker

In 1989 is het loonbedrijf A. den Bakker en z.n. overgenomen door de zoon J.A.A. den Bakker ( huidige directeur) en voortgezet onder de naam A. den Bakker en zn. BV. Later is ook de holding Den Bakker Bedrijven opgericht. Door uitbreidingen van de werkzaamheden in de milieu sector, is de werkmaatschappij Den Bakker Milieu b.v. opgericht die voornamelijk actief is in de milieutechnologie.

Wat begonnen is met werkzaamheden met werkpaarden in de landbouw, is uitgegroeid tot een aantal moderne bedrijven met verschillende activiteiten in zowel de agrarische sector als in het grondverzet, in de milieutechniek en in de industrie.

In 2012 is DBD Global b.v. aan het pallet toegevoegd om de internationale vraag naar het door ons ontwikkelde product Dustcruster apart te kunnen bedienen.


foto A. den Bakker Senior met eerste tractor
Eerste tractor

Op deze foto is Andries den Bakker te zien op zijn allereerste tractor. Dit was een John Deere. Hiermee werden diverse agrarische werkzaamheden uitgevoerd zoals ploegen en zaaien.

Activiteiten:

Wat begonnen is met werkzaamheden met werkpaarden in de landbouw is uitgegroeid tot een aantal moderne bedrijven met verschillende activiteiten in zowel de agrarische sector alsmede de graafmachineverhuur, maar ook in de milieutechnologie zoals rioolreiniging en vacuumcleaning; stofbestrijding en preventie; watertechnologie en veegwerkzaamheden.

Wij zijn van huis uit gewend om de handen uit de mouwen te steken, zo is het ons bekend dat ieder milieu technisch probleem zijn eigen specifieke aanpak vereist. Ook hierin kunnen wij u adviseren en begeleiden, zo kunnen wij altijd de best passende oplossing zoeken voor uw milieu problemen.

Onze zorg voor het milieu, kennis, deskundigheid en ervaring worden voordurend uitgebreid door creativiteit en innovatie.

Wij staan 24 uur 7 dagen per week voor u klaar, onze service is gebaseerd op kwaliteit. Wat wij doen, doen wij grondig; wij leveren geen half werk.

Met deze internet site hopen wij u een eerste indruk te geven wat ons bedrijf zoal voor u kan betekenen. Dit is echter nog maar een gedeelte van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Uiteraard zijn wij altijd bereid u meer aanvullende informatie te geven en één en ander nader toe te lichten.


     
 

 
 

   
foto's uit de oude doos
   
AA truck