veegwagens spuitwagen
combine hitachi 210
Christiaan Huygensweg 2
3225 LD Hellevoetsluis
Tel.: +31(0)181-399632
Fax.: +31(0)181-399634
info@denbakker.nl

 

Nieuws

  
 
 copyright:
Den Bakker Bedrijven b.v.
Christiaan Huygensweg 2
3225 LD Hellevoetsluis
   


Nieuwe locatie
 

Sinds 1 oktober 2013 is Den Bakker Bedrijven de trotse eigenaar van een nieuw pand aan de Christiaan Huygensweg te Hellevoetsluis.  Waar eerst een sanitairwinkel gevestigd zat, komt nu de werkplaats, kantoor en een grote loods voor alle machines.  Op het moment zijn wij aan het hakken en breken zodat er straks flink verbouwd kan gaan worden.

 
 
 
E-on Italië
 
Den Bakker is ook actief in het buitenland. Bij de E-on in Italië is een demo gegeven van het inspuiten van kolenhopen met papiercellulose om het stuiven tegen te gaan. De machine is speciaal voor dit doel ontwikkeld. Den Bakker beschikt over de juiste kennis en ervaring om de apparatuur op uw eigen wensen en behoeften samen te stellen.
 

     

Uiteindelijk is na de demo bij E-on Italië besloten om een complete installatie aan te schaffen bij Den Bakker.

Deze installatie is in de zomer van 2013 afgeleverd en in bedrijf gesteld.

 
 
 
Port of Koper Slovenië
 

Ook in de Port of Koper (zeehaven in Slovenië) wordt gewerkt met een door Den Bakker samengestelde tractor en spuitwagen. Deze installatie is, net als in Italië, compleet geleverd met een menginstallatie om van dustcruster dry® weer dustcruster liquid® te maken.

Dit product wordt over de opslaghopen gespoten en vormt zo een lang houdbare en stevige korst ter verkoming van stof.

 
     
     
Nieuwe maïshakselaar
 

In mei 2013 werd er een nieuwe hakselaar in gebruik genomen. Samen met de vaste chauffeur van de machine is er gekozen voor een Claas Jaguar 940.
Deze Claas hakselaar is als beste getest en staat bekend om zijn uitstekende prestaties en laag brandstofverbruik.

Naast het hakselen van gras en/of maïs blijft het met de nieuwe Claas Jaguar 940 hakselaar ook nog steeds mogelijk om MKS te hakselen.

 
     
     
Dustcruster dry®
     
Den Bakker Milieu b.v. heeft voor de export een nieuw product ontwikkeld voor de stofbestrijding op de opslaghopen van kolen en ijzererts: Dustcruster dry®.
Dustcruster dry® is een mengsel van verschillende vezels die in de juiste verhouding tot pellets geperst worden. Deze pellets kunnen met bulkwagens of in bigbags en eventueel in containers vervoerd worden naar de locatie waar het product toegepast moet worden.
In een speciale mengcontainer worden de droge korrels Dustcruster dry® opgelost tot een vloeibare suspensie Dustcruster liquid®.
Dustcruster liquid® kan dan met behulp van speciale spuitwagens over de opslaghopen worden uitgespoten. Dustcruster liquid® geeft een stevige en langer houdbare korst op de opslaghopen.
Met Dustcruster dry® hebben we een uniek product ontwikkeld dat geschikt is voor de stofbestrijding bij de op- en overslag van de dry bulk terminals, waarbij het product verder getransporteerd moet worden.
  Dustcruster dry
     
   
 
New Holland T7.220 + tank 20m3 met nevelkanon
     
Den Bakker Milieu b.v. heeft in juli 2012 een nieuwe trekker en een tank aangeschaft.
Deze tank is ook uitgerust met een nevelkanon op de achterzijde van de tank. Het nevelkanon is bevestigd op een hefmast waardoor deze op verschillende hoogtes kan werken. Ook is de tank voorzien van een spuitkanon, daardoor beschikt Den bakker Milieu b.v. over een multifunctionele inzetbare sproeiwagen.
  Nevelkanon
     
     
MAN Spuitwagen
     
Vanaf maart 2012 is de MAN spuitwagen definitief aan het werk op de emo. Deze vrachtwagen is in de gehele Benelux inzetbaar. Er zit een spuitkanon op deze vrachtwagen waardoor deze ook veel gebruikt wordt voor het spuiten van Dustcruster liquid®. De MAN vrachtwagen wordt ook veel gebruikt voor het zuigen en afvoeren van vuil water.
 
     
     
Productie Dustcruster® uitgebreid
 
In februari 2012 is de fabriek waar Dustcruster® wordt geproduceerd uitgebreid. Er is een extra menginstallatie bij geplaatst. Door de grote vraag naar de producten Dustcruster liquid® en Dustrcruster dry® voor de stofbestrijding was dit noodzakelijk.
  Menginstallatie
 
 
2e Vrachtwagen met tankoplegger
Den Bakker Milieu bv. heeft een 2e vrachtwagen met tankoplegger aangeschaft. Deze tankwagen wordt gebruikt voor transport van Dustcruster®, Maar ook rijdt Den Bakker Milieu b.v. afvalwater en leidingwater voor verschillende bouwprojecten.
 
 
Trekker en 20 m3 tank
Den Bakker Milieu b.v. heeft een nieuwe trekker en een 20 m3 tank gekocht. Deze is speciaal aangeschaft voor werkzaamheden in België. Hier voert Den Bakker Milieu b.v. stofbestrijdings- en vele andere werkzaamheden uit. Deze tank is uitgerust met een spuitkanon en een zuigarm waardoor het werk efficient verloopt. Deze tank is binnen 4 á 5 minuten gevuld.
 
 
 
Gronddumpers
A. den Bakker en Zn. b.v. heeft dit jaar geinvesteerd voor de werkzaamheden die plaats vinden op de Combinatie Plas van Heenvliet. Hiervoo,r zoals u eerder gezien heeft, is al een Hitachi 250 aangeschaft en inmiddels heeft dit wagenpark zich uitgebreid met 3 nieuwe dumpers. Dit zijn 3 identieke machines die zijn uitgerust met led verlichting, achteruitrij lampen, luchtremmen en een pieper tijdens het achteruit rijden.
 
 
 
Machines

A. Den  Bakker en Zn. b.v. is vanaf 1 januari 2011 werkzaam op de Combinatie Plas van Heenvliet.
Hiervoor is een hydraulische graafmachine aangeschaft een Hitachi 250 voor het ontvangen van grond en het lossen van schepen. Daarnaast heeft A. den Bakker en Zn b.v. ook twee nieuwe VGM dumpers 22 ton aangeschaft voor het transporteren van de grond.

 
Graan oogst
De combine is weer onder het stof vandaan gehaald. Het is momenteel erg hectisch bij Den Bakker. Zodra het droog en een beetje mooi weer is worden er nog snel even voor de volgende buien een aantal hectares graan tarwe of andere gewassen gedorst. Tot in de late uurtjes wordt er dan hard gewerkt om alles zo snel en netjes mogelijk van het land af te halen.
  graan aan het kippen

 

Daf XF 105/460

Vanaf begin maart 2010 heeft Den Bakker Milieu b.v. een nieuwe vrachtwagen met tankoplegger. Deze is speciaal aangeschaft door Den Bakker Milieu b.v. voor transport van het product DBM antistuif (papiercellulose). Dit wordt in een speciale menginstallatie geproduceerd en wordt door deze vrachtwagen getransporteerd naar verschillende locaties
in geheel de Benelux.

  Daf XF
 
 
Service Wagen
Juni 2010 is er een nieuwe service bus in gebruik genomen. Deze is uitgerust met alle moderne apparatuur om onderweg zo snel mogelijk service te velenen aan de machines onderweg. Deze service wagen van Den Bakker is modern ingericht met een aggregaat, compressor en verschillende elektrische en pnaumatische gereedschappen. Zodat de machines snel weer verder kunnen met werkzaamheden.
  service wagen
     
   
Mobiele graafmachine Hitachi Zaxis 140W

Oktober 2009 is een nieuwe mobiele graafmachine Hitachi Zaxis 140W in gebruik genomen.
Deze machine is uitgerust met diverse hulpstukken en snelwisselsysteem.
Tevens uitgerust met diverse hydraulische functies o.a. voor prikhamer, sorteerknijper en trilblok.

 
 
 
Midigraafmachine Hitachi Zaxis 70 LC

Augustus 2009 is een nieuwe midigraafmachine Htachi Zaxis 70 LC in gebruik genomen.
Deze machine is uitgerust met diverse bakken, palletvorken en een snelwisselsysteem.
Tevens uitgerust met diverse hydraulische functies o.a. voor prikhamer, sorteerknijper , trilblok en maaikorf.

  rolbezem
     
     

Ginaf spuitwagen

De nieuwe spuitwagen voor EMO is in bedrijf genomen.
Deze spuitwagen beschikt weer over een koffertank met een inhoud van 27M3
Er staan twee kanonnen bovenop de auto voor spuiten met water en papiercellulose.
Nieuw is dat deze wagen ook beschikt over een kanon voorop de bumper. Dit is speciaal voor het schoonspuiten van wegen en constructies.
  ginaf 2008
 
ginaf 2008   ginaf 2008
     
     
Schuim spuiten TU Delft

Tijdens sloopwerkzaamheden van het door brand verwoestte gebouw van de TU Delft komt heel veel stof vrij.
Door de verdiepingen in te schuimen met een dust foam kan zonder problemen verder gegaan worden met de sloop.
Het schuim wordt d.m.v. een speciale schuimunit vanuit een hoogwerkbak op de verdiepingsvloeren gespoten.

  TU Delft
     
TU Delft   TU Delft
     
     
     
 

 
 

   
Fotogalerij
   
   
 
   
 

 

 

nevelkanon nevelkanon
nevelkanon nevelkanon
Dustcruster dry
   
Nevelkanon  
   
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Hitachi 250 Hitachi 250
Hitachi 250 Hitachi 250
   
   
graan oogst 1 graan oogst 2
graan oogst 3 graan oost 4
graan oost 5 graan oost 6
graan oogst 7 graan oogst 8
   
Daf XF Daf XF 02
Daf XF 03

 

 

service wagen service wagen 01

 

   
 
   
   
   
   
rolbezem rolbezem
   
   
   
   
ginaf ginaf
ginaf ginaf
ginaf 2008 ginaf 2008
ginaf 2008 ginaf 2008
ginaf 2008 ginaf 2008
ginaf 2008  
   
TU Delft TU Delft
TU Delft TU Delft
TU Delft TU Delft
TU Delft