veegwagens spuitwagen
combine hitachi 210
Christiaan Huygensweg 2
3225 LD Hellevoetsluis
Tel.: +31(0)181-399632
Fax.: +31(0)181-399634
info@denbakker.nl

 

Vacuumcleaning

 

  
copyright:
Den Bakker Bedrijven b.v.
Christiaan Huygensweg 2
3225 LD Hellevoetsluis 
 


Vacuumcleaning en rioolreiniging
 

Den Bakker Milieu b.v. werkt met gespecialiseerde units voor vacuumcleaning en rioolreiniging, speciaal ontworpen voor het zuigen van zware producten zoals ijzererts, maar ook andere producten zoals kolen en slib.

 

Onze vacuumunits zijn speciaal uitgerust voor het zuigen van bezinkputten op erts en kolenoverslagbedrijven en voor het wegzuigen van producten bij moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder transportbanden.

Zo is een radiografisch bedienbare zuigarm geplaatst aan de zijkant van de tank waarmee we efficiënt kunnen werken met zo weinig mogelijk mankracht. De vacuumunits hebben een tankinhoud van 12 m3 en een pompcapaciteit van 3200 m3/h.

rioolreinigen   rioolwagen

Met onze eigen hogedruk rioolreinigingswagen en de vacuumwagen met zuigarm zijn wij in het bezit van een unieke combinatie voor het reinigen van riolen tot een diameter van 1200 mm. Hiermee verwijderen wij de zwaarste vervuiling uit de rioolbuizen.

Ook kunnen wij voor u een put camera inspectie uitvoeren, zodat u een goed beeld heeft van de aanwezige vervuiling in de riolen. Aan de hand van dit rapport kunt u uw planning maken voor het reinigen van de riolen.

 

 
 

fotogalerij
vacuumwagen vacuumwagen2
rioolreinigen rioolwagen
vacuumwagen1 vacuumwagen2
vacuumwagen4 vacuumwagen3