veegwagens spuitwagen
combine hitachi 210
Christiaan Huygensweg 2
3225 LD Hellevoetsluis
Tel.: +31(0)181-399632
Fax.: +31(0)181-399634
info@denbakker.nl

 

Veegservice

 

  
copyright:
Den Bakker Bedrijven b.v.
Christiaan Huygensweg 2
3225 LD Hellevoetsluis 
 


Den Bakker Milieu b.v. verzorgt het vegen van o.a. straten, fietspaden, bedrijfsterreinen en bouwwegen. Wij zijn namelijk in het bezit van hitech veegvoertuigen in verschillende uitvoeringen die alle soorten vervuiling op kunnen zuigen met zowel borstels als met hoge druk wegdekreiniging.

 

MAN Hogedruk Wegdekreiniger
Speciale hogedruk wegdekreiniger voor het stofvrij reinigen van terreinen en wegen. Met deze hightech veegwagen is het mogelijk zelfs zwaarvervuilde terreinen brandschoon te vegen.
Man Hogedruk Wegdekreiniger
 
Ravo 560 met derde borstel
Met deze veegmachine vegen wij alle bedrijfsterreinen en straten in gemeenten inclusief alle moelijk bereikbare hoeken brandschoon d.m.v. de derde borstel
Ravo 560
Ravo 540 met derde borstel
Met deze veegmachine is het mogelijk om terreinen en wegen te vegen. Deze machine is multi inzetbaar door de derde borstel is het ook mogelijk om in kleine hoekjes en langs stoepranden goed te vegen. Het onkruid verwijderen op en langs de weg kan ook doormate van een onkruidborstel die op deze machine is te monteren.
Ravo 540
 
Ravo 340 met derde borstel
Voor het vegen van moeilijk bereikbare plaatsen is Den Bakker Milieu ook in het bezit van een kleine RAVO Veegmachine met derde borstel. Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het vegen op zeekades achter brugkranen.
Ravo 340
Specialistisch werk op de zeekade
Vegen langs de bolders
Ravo 340 zeekade 340 zeekade
   
Tractor met rolbezem
Den Bakker Milieu b.v. beschikt over een tractor met rolbezem. Deze machine is vooral geschikt voor het vegen van grote terreinen.
rolbezem rolbezem
 
 

fotogalerij
Man Hogedruk Wegdekreiniger Hogedruk Wegdekreiniger
   
2 x ravo ravo 560
   
ravo's alle veegwagens
   
   
ravo 340 ravo 340-2
ravo 340-3 ravo 340-4
   
rolbezem rolbezem
rolbezem rolbezem